Menu
Marie Louise Pedersen

Marie Louise Pedersen

Bank: Sehested er suveræn

OL-legenden Jesper Bank har store forventninger til Nicolai Sehesteds talenter: ”Det, Sehested gør, er suverænt,” udtalte Jesper Bank til TV2 fredag formiddag, hvor han fulgte ISAF Nations Cup 2013 Grand Final fra Middelfart Marina. Han mener, at Sehested kan gå hele vejen til toppen i matchrace. ”Det ser ekstremt lovende ud. Jeg havde ikke det her niveau som 23-årig,” sagde en imponeret Bank.

En sejr fra finalen
Nicolai Sehested skuffede heller ikke i fredagens sejladser, der foregik i 5-7 sek/m. Han kunne gå hjem med to sejre mod Victor Ogeman (Sverige) i semifinalen. ”Det er blevet mere tæt i dag. Vi kan godt mærke, at de andre er blevet mere trygge ved bådene og farvandet,” sagde taktiker for Nicolai Sehested, Peter Wibroe. Der venter mindst en – måske tre - sejladser lørdag formiddag, før finalepladsen er hjemme.

Sehested klar til semifinalen

Dag to til ISAF Nations Cup 2013 Grand Final var fyldt med action trods en svag vind. Der var torsdag royalt besøg i Middelfart af HKH Kronprins Frederik, en kollision i dagens første flight og meget skiftende vejrforhold. Samtidigt gik Nicolai Sehested og hans team direkte til semifinalerne efter at have sikret sig sejre i fem ud af seks sejladser.

Holdt fokus hele dagen
”Vi er tilfredse med vores indsats indtil videre,” sagde en storsmilende Nicolai Sehested efter en lang dag på vandet. Efter dagens første flight, blev det hele sat på standby, og der blev sejlet en show-match mellem HKH Kronprins Frederik og Sehested. Den vandt de unge talenter med en bådslængde, efter Kronprinsen fik pålagt en straf og måtte på en 360’er inden målgang. Derefter gik Sehested ud og tog fem sejladser om eftermiddagen og missede kun en. ”Det bedste har været, at vi kunne holde fokus, selvom mange hev fat i os i dag, og der var meget presse på omkring sejladsen mod Kronprinsen,” mente Peter Wibroe, taktiker og storsejlsgast hos Sehested.

Subscribe to this RSS feed